🧀 Σαγανάκι με παραδοσιακό κρασοτύρι και λαχταριστή πατσαβουρόπιτα με τυροβολάκι από τα χέρια της Νεκταρία Κοκκινάκη – Κρητικές Γεύσεις
•Το κρασοτύρι, παραδοσιακό τυρί του νησιού μας το οποίο παρασκευάζει η εταιρία μας με αιγοπρόβειο γάλα που ωριμάζει αργά – αργά μέσα σε κρασί! (πόσια)
•Το τυροβάλάκι παράγετε από την εταιρία με αιγοπρόβειο γάλα που παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο μέσα σε τυροβόλι και ωριμάζει στην άλμη για τουλάχιστον 2 μήνες!

Στις 30 Νοεμβρίου 2022 , η καταξιωμένη chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου καλωσόρισε το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή Το Πρωινό μου ,  φτιάχνοντας μία εξαιρετική συνταγή από το Κρασοτύρι μας !

Συνεχίζουμε να παράγουμε ως σήμερα με όραμα την καινοτομία και οδηγό την παράδοση αποκλειστικά από γάλα του νησιού της Κω !

Το Κρασοτύρι Κω Π.Γ.Ε, βραβευμένο προϊόν από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης τροφίμων INTERNATIONAL TASTE INSTITUTE !

Η εταιρεία ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝ ΙΚΕ είναι μία βιοτεχνία παραγωγής παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων που παράγονται στο νησί της Κω, ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 1997 με την δημιουργία μία σύγχρονης μονάδας για την παραγωγή παστεριωμένου φρέσκου γάλακτος και παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων και συνεχίζει να παράγει ως σήμερα με όραμα την καινοτομία και οδηγό την παράδοση αποκλειστικά από γάλα του νησιού της Κω !